Betech Beheer

Richard Vloedgraven: zeer gedreven en een vakman pur sang
“Sommige van onze klanten hebben er niet eens iets van gemerkt”

“Terwijl wij dachten dat de schade nog wel meeviel, schatte Richard Vloedgraven de omvang van de miljoenenschade al meteen in”, vertelt Wim van de Beld van Betech Beheer in Groningen. “We hadden een grote brand in één van onze vestigingen in Groningen. Gelukkig hadden we contra-expertise in ons verzekeringspakket meeverzekerd. Richard Vloedgraven heeft als onze contra-expert alles in het werk gesteld om onze belangen voor de volle 100% te behartigen. Een betere samenwerking hadden we ons niet kunnen wensen.”

“Via onze tussenpersoon kwamen we in contact met Richard Vloedgraven. Het klikte meteen; hij had verstand van zaken, had aan een half woord genoeg en nam van meet af aan ons al het verzekeringstechnische werk uit handen. Eerste prioriteit was hoe we zo snel mogelijk weer aan het werk konden. Vooral omdat we voornamelijk werken met strategische producten die we niet kunnen uitbesteden, was het zaak om de machines zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen”, aldus Wim van de Beld. “Richard Vloedgraven heeft een enorm netwerk van deskundigen bijvoorbeeld op bouwtechnisch gebied maar ook als het gaat om het reinigen van machines. Onze machines, die door de brand behoorlijke schade hadden opgelopen, zijn door een gespecialiseerd bedrijf gerepareerd. Zodoende waren we na een aantal dagen al weer operationeel! Uiteindelijk heeft het nog ongeveer een jaar geduurd voordat ons hele bedrijf weer echt klaar was. Maar ondertussen konden wij wel doorwerken. Het betrof een miljoenenschade, maar met name door de deskundigheid en gedrevenheid van Richard Vloedgraven hebben sommige van onze klanten zelfs niet eens gemerkt dat er brand is geweest. Een vakman pur sang.”

“Uit eigen ervaring heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om contra-expertise mee te verzekeren en een contra-expert te hebben die je kunt vertrouwen en alle verzekeringstechnische zaken voor je regelt”, zegt Wim van de Beld. “Richard Vloedgraven is zo iemand. Deskundig, een uitstekend bemiddelaar, altijd bereikbaar. Hij stelt alles in het werk om je letterlijk en figuurlijk uit de brand te helpen. Zelf heb je uiteraard geen ervaring met dergelijke calamiteiten terwijl een verzekeraar, die uiteindelijk moet beslissen en uitkeren, wel alle expertise heeft op dit gebied. Prettig om dan een expert te hebben die jouw belangen behartigt. Richard Vloedgraven beschikt over bijzonder veel vakkennis en ervaring en kan zodoende zorgen voor een uitstekende onderbouwing richting verzekeraar. Bij een dergelijke calamiteit kun je niet zonder een contra-expert. Richard Vloedgraven heeft ervoor gezorgd dat we volledig schadeloos zijn gesteld en dat het bedrijf volop kon doordraaien. Zeer doeltreffend en bijzonder efficiënt!”

Wim van de Beld, Betech Beheer.

 

betech_logo

 

www.betech.nl