Landgoed Het Rheins

Adequaat, daadkrachtig en zeer betrouwbaar

Richard Vloedgraven is letterlijk en figuurlijk voor ons door het vuur gegaan”, zegt Rien Mol van het Enterse landgoed Het Rheins . “Nadat er brand was ontstaan in ons horeca-etablissement hebben we Richard Vloedgraven ingeschakeld om als contra-expert onze belangen te behartigen. Als ondernemer heb je uiteraard weinig tot geen ervaring hoe te handelen bij zo’n calamiteit. Richard Vloedgraven pakt het op alsof het om zijn eigen bedrijf gaat. Adequaat, daadkrachtig en zeer betrouwbaar”, aldus een uiterst tevreden Rien Mol.

“Richard Vloedgraven is persoonlijk en kleinschalig. Dat merk je in essentiële dingen. We konden te allen tijde bij hem terecht, waren niet gebonden aan kantoortijden. Regelmatig hadden we ’s avonds laat nog contact. Zo konden we de volgende dag meteen verder en ontstond er geen vertraging. Na de brand hadden we ons meteen ten doel gesteld zo snel mogelijk de deuren weer te openen. We wilden niet bij de pakken neerzitten, maar juist alles op alles zetten om zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen. We hadden onszelf een behoorlijke deadline gesteld voor wat betreft de heropening van ons bedrijf. Door een optimaal samenspel tussen contra-expert, aannemer en verzekeraar, is het gelukt. We kunnen niet anders zeggen dat Richard Vloedgraven dit perfect gecoördineerd heeft. Deze daadkracht is door de verzekeraar ook bijzonder gewaardeerd.”

“Wat ons vooral opviel tijdens het proces is hoeveel waardering Richard Vloedgraven als contra-expert heeft in de markt. Hij is betrouwbaar en staat bijzonder goed aangeschreven. Niet alleen bij ons als verzekerde, maar ook bij collega-experts en verzekeraars. Zijn kennis en ervaring maken dat hij voor verzekerde alles zo optimaal mogelijk kan regelen. Uiteraard is het in eerste instantie van belang dat je goed verzekerd bent. Maar als je dan geconfronteerd wordt met een dergelijke calamiteit is het evenzo belangrijk dat je een goede contra-expert hebt die jouw belangen optimaal behartigt. Er zijn zoveel verzekeringstechnische zaken waar je als ondernemer geen verstand van hebt. Dan is het prettig dat je dit met een gerust hart uit handen kunt geven. Richard Vloedgraven zorgt voor een uitstekende onderbouwing en motivatie richting verzekeraar. Een man met verstand van zaken, passie voor het vak en een groot empatisch vermogen. Terugkijkend op het hele proces kan ik alleen maar concluderen dat alles in zeer goede harmonie is verlopen en afgehandeld. Wij zijn meer dan tevreden,” aldus Rien Mol.

Rien Mol, Landgoed ’t Rheins

logo_groot-Rheins

 

 

 

 

 

 

www.het-rheins.nl

 

 

Lees het artikel uit het vakblad NU van Nationale Nederlanden >>

Lees het artikel uit het vakblad voor financiel adviseurs >>