Over ons

Expertisebureau Vloedgraven Expertise is in 2009 door Richard Vloedgraven opgericht. Na jarenlang als schade-expert bij diverse gerenommeerde expertisebureaus gewerkt te hebben, besloot hij zijn eigen visie omtrent schaderegeling en hulp aan gedupeerde verzekerden vanuit een eigen onderneming vorm te geven.

Vloedgraven Expertise: specialist in contra-expertise!

Vloedgraven Expertise is volledig gespecialiseerd in contra-expertise. Dit betekent dat wij personen en bedrijven adviseren en begeleiden nadat zij schade hebben geleden. Het gaat hierbij meestal om brandschade, maar ook in geval van waterschade, inbraakschade of stormschade kunt u bij ons terecht. Door jarenlange ervaring beschikken wij over een enorme kennis van het verzekeringsvak. Daarnaast zijn wij bekend met de manier waarop verzekeraars en hun ‘eigen experts’ een schade beoordelen en regelen met een gedupeerde. Deze vakkennis stelt ons, als contra-experts, in staat om uw belangen zo efficiënt en optimaal mogelijk te behartigen.

Onze contra-experts

Vloedgraven Expertise beschikt over een team van hoogopgeleide en ervaren contra-experts bestaande uit:
– Experts op het gebied van inboedels bij particulieren en inventaris/goederen bij bedrijven
– Deskundig opstalexperts (bouwkundig ingenieur)
– Experts op het gebied van inventaris/goederen en inboedelschade, met als specialisatie sieraden en kunst.

Daarnaast zijn er samenwerkingen met financieel deskundigen bijvoorbeeld als er sprake is van een complexe bedrijfsschade. Alle bij Vloedgraven Expertise werkzame experts zijn register-expert en lid van de branchevereniging NIVRE .