Werkwijze

Vloedgraven Expertise:

Persoonlijke aandacht en altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar. Voor Vloedgraven Expertise een vanzelfsprekendheid maar voor u als gedupeerde van groot belang. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden zodat u ons te aller tijde kunt spreken. Dat is onze kracht en daar staan we voor. De verregaande passie voor het vak en de persoonlijke aandacht voor degene die schade heeft geleden motiveert ons om de belangen op de juiste manier te behartigen. Dat is de meerwaarde van Vloedgraven Expertise.

Een schade, en nu?
Nadat een schademelding bij ons binnenkomt is één van onze contra-experts snel ter plaatse om samen met u en de expert van de verzekeringsmaatschappij de schade op te nemen. Vervolgens nemen wij het initiatief om een plan van aanpak te bespreken en verder te begeleiden. Wij zien het als een uitdaging maar zeker als onze verantwoordelijkheid om de schade voor u als gedupeerde zo goed en snel mogelijk af te handelen. In overleg met alle partijen is het ons doel te komen tot een correcte beoordeling van de schade. Met als resultaat het uitkeren van de schadebedragen waar u overeenkomstig de polis recht op heeft.

Persoonlijk en betrokken
Vloedgraven Expertise staat voor een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Onze experts hebben oog voor detail en een niet aflatend verantwoordelijkheidsgevoel om de schade tot in de puntjes te regelen. ‘Niet alleen beloven, maar vooral doen’, is ons motto. Wij staan u bij gedurende het gehele schadeproces, vanaf het inventariseren van de schade tot aan het eventueel regelen van vervangende werk- en/of woonruimte. Maar ook de coördinatie tussen aannemers, sloopbedrijven en andere partijen nemen wij volledig voor onze rekening. Kortom, het gehele schadeproces is bij ons in vertrouwde handen!